Skip to content

Catering

Een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of een borrel? Feestkoning zorgt voor een totale en unieke beleving van uw evenement. Een catering verzorgen kan voor u een enorme klus zijn. Van voorbereidingen tot schoonmaak en van gerechten bedenken tot de gerechten serveren.

Catering op maat

Feestkoning 'ontzorgt' u in de complete organisatie van het evenement. Wij denken graag in oplossingen en mogelijkheden! U bent bij ons aan het juiste adres voor alles wat bij catering komt kijken. Wij hebben de middelen en creativiteit in huis om uw evenement tot een succes te brengen! Om uw persoonlijke wensen uit te werken in een mooi voorstel, zouden wij dit graag persoonlijk met u bespreken. Dit kan telefonisch, bij u thuis, maar u bent ook van harte welkom op ons kantoor in Zevenaar waar een kop koffie altijd klaar staat!

 

Hieronder een aantal catering concepten die wij leveren:

"Echte mannen BBQ'' buffet

Grote stukken vlees, mooie porties en stoere salades. Dat is ons keurmerk voor een echte mannen barbecue. Uiteraard is dit ook zeer geschikt voor vrouwen en geheel naar eigen wens in te vullen.

BBQ buffet 3
Oerbrood en Dips

Broodbakkers-buffet (BBB)

Alsof je bij de bakkerij naar binnen loopt en vers afgebakken brood ziet liggen, dat is het brood-bakkers buffet. Robuuste broden geserveerd met verse dips! Ons brood-bakkers buffet is geheel naar eigen wens samen te stellen. Dit kan onderdeel zijn van een buffet, maar ook worden neergezet voor uw bedrijfslunch.

"Hasta la Pasta" buffet

Bouw je eigen Pasta Bucket!

Het "Hasta la Pasta" buffet brengt de Italiaanse keuken naar de open lucht. Verse pasta's met verschillende sauzen zijn bij dit buffet geheel zelf samen te stellen. Daarnaast voeg je geheel naar eigen wens jouw persoonlijke twist met een topping naar keuze!

Hasta la Pasta1
Flessennest

Flessennest

Uw eigen feestje? Maak het uniek met ons flessennest! Het flessennest bestaat uit grote teilen en bakken die gevuld zijn met crushed ice. Dit flessennest is zowel los te huur (incl. crushed ice) als compleet met drank. Uiteraard kan deze ook ingezet worden tijdens een cateringpartij.

Over Feestkoning

Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag aan ons woord, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij denken met al ons enthousiasme en creativiteit met u mee, om zo uw wensen tot een unieke beleving te kunnen brengen. Dat noemen wij: de kroon op het werk zetten!

Contact

Edisonstraat 96-A
6902 PK Zevenaar
info@feest-koning.nl
0316-242331
06-30409318