Wilt u uw gasten verrassen met een originele lunch, klein hapje of diner? Wij bieden verschillende food concepten, geheel aan te passen aan uw wensen. Voor grotere gezelschappen bieden wij met een combinatie van foodconcepten een gevarieerd aanbod voor uw gasten. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hasta La Pasta

Haal de Italiaanse keuken in huis! Het Hasta la Pasta buffet laat uw gasten hun eigen pasta samenstellen. Een gevarieerd aanbod van verse pasta’s, verschillende sauzen en toppings biedt voor iedereen genoeg keus. Een aantrekkelijk uitziend aanbod van verse ingrediënten, waarbij uw gast zelf kiest wat hij of zij toevoegt aan de persoonlijke pasta bucket. Het buffet kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Hasta la Pasta Feestkoning
Wok & Roll Feestkoning-2

Wok 'n Roll

Asian food lovers opgelet! Met de Wok ’n Roll zetten we een heerlijke, gezonde én voedzame maaltijd op tafel. Kenmerkend voor de Aziatische keuken is het gebruik van verse ingrediënten, die kort worden bereid in een hete wokpan. Dit zorgt voor een heerlijke bite. Om geheel in stijl deze Aziatische gerechten te kunnen serveren, gebruiken wij onze Piaggio wok keuken. Een sfeervolle vertoning, en een “kijkje in de keuken” voor uw gasten!

Echte mannen BBQ buffet

Grote stukken vlees, vis en kip. Dat is de basis voor onze echte mannen barbecue. Uiteraard aangevuld met stoere salades en verschillende bijgerechten. Vrouwen uiteraard niet uitgesloten; dit buffet biedt voor ieder wat wils!

Echte mannen bbq Feestkoning
FrietFiets Feestkoning

FrietFiets

Wij komen graag naar u toe met onze originele FrietFiets! Via de grote bak serveren wij verschillende soorten friet. Denk daarbij niet aan de welbekende gele frietjes, maar aan ons gezonde alternatief: groentenfriet. Naast groentenfriet, bieden wij ook de verantwoorde keuze voor zoete aardappelfriet. Met onze FrietFiets dragen wij ons steentje bij aan de samenleving. Op basis van het aantal uitgegeven zakjes friet, doneren wij zakken aardappelen aan de Voedselbank. Lees hier hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bourgondische tapas

Voor de échte Bourgondiërs! Houden uw gasten van de goede dingen van het leven; lekker eten en drinken met goed gezelschap in een sfeervolle omgeving? Dan is de Bourgondische tapas perfect voor uw evenement. Rijkelijk gevulde planken met mini-gerechtjes van vlees, vis en gevogelte. Aangevuld met diverse soorten kaas, worst en olijven. De tapas is uit te breiden met het Brood-Bakkers buffet: vers afgebakken robuuste broden met verse dips.

Het Brood-Bakkers buffet kan onderdeel zijn van een groter buffet, maar kan ook apart worden neergezet als (bedrijfs)lunch.

Bourgondische Tapas Feestkoning
Grande Pincho Feestkoning

Pincho grande

Met onze Pincho grande - BBQ style - zetten we een traditioneel gerecht uit de Spaanse keuken op tafel. In Spanje staat de pincho bekend als typisch gerecht dat wordt gegeten in het bijzijn van familie en vrienden. Het gerecht staat voor gezelligheid, verbondenheid en plezier hebben met elkaar. Tijdens een goed gesprek heerlijk genieten van een Spaanse spies (a 50cm) met een handgemaakt broodje on top. Dat is de Pincho grande - BBQ style!

Buenos Nachos

Allen wel bekend, de heerlijk knapperige tortillachips met guacamole. Typisch Mexico! In Mexico worden nachos zowel als hoofdgerecht en als snack gegeten. Ons Buenos Nachos buffet biedt volop keuze; pulled pork, gesmolten kaas, crème fraiche, jalapeno’s… Uiteraard geserveerd in Mexicaanse stijl!

Buenos Nachos Feestkoning
Gelato di Natura Feestkoning

Gelato di Natura

Stel je eens voor… Italië, vakantie, zon, het beste ijs dat je ooit hebt geproefd. Precies dat gevoel halen we naar Nederland! Het ijs kent zijn oorsprong in het prachtige Italiaanse Venetië, waar recepten al eeuwenlang mee gaan. Deze oorsprong proeft u terug in het gevarieerde aanbod en de unieke smaakbeleving van Gelato di Natura. Graag stellen wij samen met u een heerlijk smakenaanbod samen!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!