Skip to content

Cocktails & Cocktailbarren

Voor alle soorten evenementen en op iedere locatie kunnen wij op maat gemaakte cocktails verzorgen. Uw gasten kunnen zo genieten van heerlijke cocktails, op een bedrijfsevenement, bruiloft, tentfeest of borrel.

Voor onze Coppa Cocktail smaken en bijproducten kijk je bij groothandel. 

 

Festivals

Voor festivals en publieksevenementen moeten de cocktails, volgens de wettelijke voorschriften, een alcoholpercentage hebben van onder de 15% (zwak alcoholisch). Onze cocktails voldoen aan deze eisen en smaken ook nog eens heerlijk!

Met diverse bars kunnen wij uw wensen op een gepaste manier aankleden! Kijk hieronder voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op.

Cocktailbar Strandfestival ZAND

Full Service cocktailbar

Een compleet verzorgde cocktailbar is een toevoeging voor uw evenement. Als u de cocktailbar wilt uitbesteden is dat geen enkel probleem. Wij voorzien u dan van het full service pakket. Daarbij verzorgen wij de volledige plaatsing en het management van de bar alsmede benodigde materialen & afwerkingen. Aan de hand van uw wensen, kunnen wij onderstaande mogelijkheden aanbieden:

  • Beach House
  • Barhoofd
  • Barpersoneel
  • Coppa Draft System
  • Voorbereidingsbar incl. ondersteuning
  • Bekers
  • Rietjes
  • Garnering
  • IJs

Coppa Draft System (CDS)

CDS, het unieke cocktail systeem door zijn toepassing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige Coppa Cocktail kegs. Door het geïntrigeerde systeem kunnen er in kortere tijd meer cocktails worden geproduceerd met minder personeel, ten opzichte van traditionele systemen. Dit levert in kortere tijd meer omzet op. Daarnaast bespaart het u ook nog eens kosten. Het systeem is hiermee uiterst geschikt voor grote evenementen.

CDS

                      Hoge snelheid         Hogere omzet        Snelle workflow          Minder personeel        Geen stroom nodig

Kegs

KeyKegs

Speciaal voor het Coppa Draft System zijn er keykegs. De handelbare 30 liter keykegs brengen u een logistiek voordeel doordat er niet met losse flessen gewerkt wordt. Daarnaast beschikt deze over een easy plug-in die het makkelijk maakt de keg aan te sluiten. Tevens zijn ze ontwikkeld voor eenmalig gebruik en bestaan ze uit 100% recyclebaar materiaal.

Kegs

                                         100% recyclebaar         Handelbaar                Easy plug-in            Logistiek voordeel

Mise en Place bar

De Mise en Place bar is onmisbaar naast het CDS. De bar is voorzien van speciale ice buckets met lek functie waar een groot volume ijs in kan. Tevens beschikt de bar over garneringbakken voor onder andere limoen, sinaasappel, munt en rietjes. Voor efficiënt werken worden bekerhouders en voorbereidingtrays meegeleverd.

Mise & Place

                              Onmisbaar naast de CDS      Ice buckets              Garneringbakken      Voorbereidingtrays

Over Feestkoning

Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag aan ons woord, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij denken met al ons enthousiasme en creativiteit met u mee, om zo uw wensen tot een unieke beleving te kunnen brengen. Dat noemen wij: de kroon op het werk zetten!

Contact

Edisonstraat 96-A
6902 PK Zevenaar
info@feest-koning.nl
0316-242331
06-30409318