Decor

Decor en aankleding is bepalend voor de juiste sfeer op uw evenementen. Wij helpen u met het creëren van de juiste sfeer op uw evenement. Van bijzondere thema's en feestdagen tot jubileums. Wij gaan met u de uitdaging aan om er een unieke beleving van te maken. Niks is te gek! Ook ontwerptekeningen en schetsen behoren tot de mogelijkheden.

Bierkroonluchter

Heeft u een feestje of een andere gelegenheid en wilt u hier zonder teveel moeite de juiste uitstraling aan geven, dan is de bierkroonluchter een goede oplossing! Deze zorgt voor de perfecte sfeer op uw evenement. De bierkroonluchter is uniek en alleen bij Feestkoning verkrijgbaar.

Plafond aankleding

Voor een mooie, sfeervolle aankleding zijn decordoeken een goede oplossing. Deze doeken zijn licht in gewicht en dus ideaal voor themafeesten, of als aankleding van uw locatie. Alle doeken zijn volledig brandveilig en worden geleverd met een bijbehorend certificaat. 

Bar aankleding

Feestkoning verzorgt naast de volledige plaatsing en het management van de bar ook de benodigde materialen om de bar op een sfeervolle manier aan te kleden. Alle decorstukken zijn makkelijk op en af te bouwen. Creativiteit en ruim denkend zijn de kenmerken waarmee wij elke keer onszelf en onze opdrachtgever proberen te overtreffen.

Beachhouse

Feestkoning levert meerdere verschillende Beachouse cocktailbars. Deze cocktailbars zijn perfect als u iets anders wilt dan een normale tent. De cocktailbars zijn makkelijk op- en af te bouwen en hebben veel stevigheid. Ook heeft het personeel genoeg ruimte om optimaal te kunnen werken. Deze cocktailbars hebben al op meerdere evenementen mogen staan, zoals Zwarte Cross, Concert at Sea, Emporium en Dreamfields.

Kratkroonluchter

Naast de bierkroonluchter hebben we nog een unieke kroonluchter: de kratkroonluchter! Deze zorgt voor de perfecte sfeer op uw evenement. De kratkroonluchter is verlicht, uniek en alleen bij Feestkoning verkrijgbaar.

Over Feestkoning

Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag aan ons woord, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij denken met al ons enthousiasme en creativiteit met u mee, om zo uw wensen tot een unieke beleving te kunnen brengen. Dat noemen wij: de kroon op het werk zetten!

Contact

Edisonstraat 96-A
6902 PK Zevenaar
info@feest-koning.nl
0316-242331
06-30409318