Over de samenstelling van het drank assortiment heeft u vast zelf al ideeën.  Een grotere uitdaging is het presenteren van dit aanbod. Wij bieden verschillende concepten, waarbij het serveren een beleving wordt!

 

Onze concepten worden geleverd inclusief organisatie, op- en afbouw en personeel.

Beachhouse

Feestkoning levert meerdere Beachhouse bars. Door gebruik van verschillende soorten hout, riet, nostalgische dakplaten en passende aankleding in de bar weten wij een perfecte beach beleving neer te zetten. De bars zijn snel op- en af te bouwen en bieden personeel voldoende ruimte om optimaal te kunnen werken. U kunt onze Beachhouses kennen van evenementen als de Zwarte Cross, Concert at Sea, Emporium en Dreamfields.

 

Beachhouse Feestkoning
Flessennest Feestkoning

Flessennest

Zoekt u een kleiner concept en gericht op zelfbediening? Kies dan voor ons unieke Flessennest. Het Flessennest bestaat uit grote teilen en bakken, gepresenteerd op een bijpassend buffet. De teilen en bakken zijn gevuld met crushed ice, waardoor flessen drank langer gekoeld blijven. Het Flessennest is zowel los te huur (incl. crushed ice) als compleet met drank.

 

Piaggio

Wie kent ‘m niet; de Italiaanse Piaggio. Ooit ontwikkeld als bestelwagen, door ons omgebouwd tot cocktailbar. Vanaf de bak bereiden en serveren we uw gasten een breed assortiment cocktails. De Piaggio kan buiten staan, maar is door z’n kleine formaat ook zeer geschikt voor binnen!

Piaggio Feestkoning
Indoor cocktailbar Feestkoning

Indoor cocktailbar

Organiseert u een evenement in een grote ruimte, zoals een hal of een tent? Maak dan gebruik van onze indoor cocktailbar! Een stoere bar, gemaakt van hout en bamboepalen. De bar biedt voldoende opslag ruimte. Hierdoor kunnen we de bar midden in een ruimte plaatsen, zonder veel logistieke benodigdheden tijdens uw evenement.

Apres skibar

Jetzt geht’s los! Carnaval, een Oktoberfest… het maakt niet uit! Met onze Apres Skibar zetten we direct de toon. De sfeervolle bar gaat de hoogte in, waardoor uw bezoekers van veraf de bar kunnen vinden. De nadrukkelijke aanwezigheid van deze bar voegt direct sfeer en beleving toe aan uw evenement. Uiteraard verzorgen wij ook hierbij ook het logistieke gedeelte, op- en afbouw.

Oktoberfest bar Feestkoning

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!