Skip to content

Groothandel

Voor zowel non-alcoholische als alcoholische dranken zijn wij drankleverancier. Wij werken hiervoor met verschillende partijen samen. Of het nu gaat om een kleine borrel of een groot publieksevenement, voor ieder evenement kunnen wij de benodigde hoeveelheid aanleveren. Dit kunnen alleen frisdranken zijn, maar ook alcoholische dranken zoals bier, wijn, gedistilleerde dranken of cocktails.

Cocktailbenodigdheden

Naast de cocktails en de cocktailbar zijn er ook andere benodigdheden voor de perfecte cocktail. Wij leveren ook ijs, (gesneden) garnering, rietjes, bekers en andere benodigdheden.

Crushed Ice en ijsblokjes

Om een Coppa Cocktail te serveren is ijs essentieel. De kwaliteit van het ijs is bepalend voor de kwaliteit van de Coppa Cocktail. Wij werken uitsluitend met Crushed Ice waarbij de energie vele malen hoger ligt dan bij andere vergelijkbare ijssoorten. De energie vertraagt het smeltproces, waardoor de Coppa Cocktail langer zijn kwaliteit behoudt.

Event Ice Service
Ijs

Smeltlui                  Perfect served              Los ingevroren             Kant-en-klaar

Gesneden garnering

Garnering (gesneden)

Om uw Coppa Cocktail op een juiste manier te presenteren is verse garnering een vereiste. Wij leveren kant-en-klare garnering, gewassen, gesneden en geconditioneerd aan. Uw Coppa Cocktail krijgt daarmee de perfecte uitstraling. Tevens ongesneden garnering kunnen wij leveren.

Garnering

                                        Geportioneerd                   IJswater                Geconditioneerd                   Vers
                                             gesneden                    gewassen                     geleverd                                                 

Coppa Cocktails

Wij leveren voor elk evenement de gewenste smaak! Uiteraard geven wij advies over de smaken van Coppa Cocktails en het bereiden van de perfecte cocktail! Om te bepalen welke smaak het beste bij uw evenement past, bekijken wij gezamenlijk naar populariteit, de doelgroep, en andere facetten.

Afhankelijk van de grootte van uw leveren wij de smaken in de volgende varianten:

  • 0.7 liter flessen     (verpakking: glas)
  • 30 liter keykegs    (verpakking: éénmalig gebruik)

Let op: wij leveren enkel 5 smaken in de 30 liter

Over Feestkoning

Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag aan ons woord, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij denken met al ons enthousiasme en creativiteit met u mee, om zo uw wensen tot een unieke beleving te kunnen brengen. Dat noemen wij: de kroon op het werk zetten!

Contact

Edisonstraat 96-A
6902 PK Zevenaar
info@feest-koning.nl
0316-242331
06-30409318