Skip to content

Personeel

Voor ieder feest of evenement kunnen wij u voorzien van het juiste personeel. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, publieksevenement, beurs, borrel of ander feest. Onze medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij, meedenkend en harde werkers. Aan de hand van uw behoeften kunnen wij het juiste personeel uitkiezen. Wij weten namelijk dat geen evenement hetzelfde is!

Gastvrij personeel
Ervaring               Gastgericht              Vakmanschap             Kwaliteitsgericht        Uitstraling
Cocktailbar en team
cocktails
Barpersoneel
Barpersoneel
Cocktails zwarte cross
Cocktails

Barhoofd

Voor de juiste ondersteuning van de bar hebben wij personeel dat in het bezit is van het certificaat 'Sociale Hygiëne'. Onze barhoofden houden in de gaten dat alles volgens de regels verloopt. Zodat het alcoholbeleid volgens de Nederlandse wetgeving wordt gehandhaafd.

Barmedewerkers & Bartenders

Voor de totale beleving van het cocktail concept is gastvrij personeel met de juiste uitstraling onmisbaar. Het personeel zorgt ervoor dat uw bezoekers de cocktail met een glimlach in ontvangst nemen. Wij kunnen u voorzien van de juiste mensen zodat u het optimale rendement uit uw bar kunt halen. Het maken en verkopen van de Coppa Cocktail vraagt om de juiste kennis, vakmanschap en ervaring. De medewerkers die wij bieden beschikken over deze eigenschappen. Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de horeca, zijn kwaliteitsgericht en zien er altijd verzorgd uit.

Gastheren & Gastvrouwen

Onze gastheren en gastvrouwen zetten net dat stapje extra waardoor zij dé toegevoegde waarde zijn op uw evenement.

Wij beschikken over representatieve en hardwerkende gastheren en gastvrouwen, die het gezicht zijn voor uw bedrijf. Zij zorgen ervoor dat de gasten hartelijk verwelkomt worden. En daarbij dat uw bezoekers het naar hun zin hebben. Tevreden bezoekers is onze taak!

Ons personeel beschikt over de juiste sociale vaardigheden om ervoor te zorgen dat uw gasten terugkomen!

Personeel gastvrouwen
Kelner
Kelner
kelner
kelner

Kelners

Bent u opzoek naar een kelner voor uw evenement of andere gelegenheid?

Onze kelners zijn gastgericht, kwaliteitsgericht en hebben veel ervaring en vakmanschap. De kelners bedienen het eten en drinken bij de gasten. Tevens zorgen ze ervoor dat uw gasten geen moment iets te kort komen of lang moeten wachten.

Om te zorgen voor zo weinig mogelijk schade en/of verlies van drank/eten, werken wij uitsluitend met goed opgeleide kelners die uw gasten altijd net een stapje voor zullen zijn.

Werken voor Feestkoning?

Vul je gegevens in, omschrijf kort waarom je bij ons zou willen werken en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wie weet ben jij binnenkort onderdeel van Team Feestkoning!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Over Feestkoning

Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag aan ons woord, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij denken met al ons enthousiasme en creativiteit met u mee, om zo uw wensen tot een unieke beleving te kunnen brengen. Dat noemen wij: de kroon op het werk zetten!

Contact

Edisonstraat 96-A
6902 PK Zevenaar
info@feest-koning.nl
0316-242331
06-30409318