Skip to content

Erkend leerbedrijf

Feestkoning vindt het enorm leuk om studenten in zijn/haar vakgebied te specialiseren. Daarom vinden wij het belangrijk dat jullie een kans krijgen om mee te draaien in het bedrijfsleven.

Erkend-leerbedrijf-SBB

Erkenningen

Wat zijn we blij dat we een erkend leerbedrijf zijn voor verschillende opleidingen!
We hebben onder andere erkenningen voor:

  • Facilitair Leidinggevende (niveau 4)
  • Commercieel Medewerker (niveau 3)
  • Leidinggevende Leisure & Hospitality (niveau 4)
  • Medewerker Evenementenorganisatie (niveau 4)
  • Medewerker Marketing en Communicatie (niveau 4)

 

Enthousiaste leeromgeving

Ons enthousiasme in het vak proberen we over te brengen naar de studenten. Studenten zijn de toekomst, helemaal voor de regio Liemers/Achterhoek! Tijdens je stage periode wil je natuurlijk zo veel mogelijk leren (én zo veel mogelijk plezier hebben). Het is daarom belangrijk dat de begeleiding en het leerklimaat optimaal zijn. Zodra je bij ons komt stage lopen, dagen we je uit om het echte verschil te maken. Door de persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Weet jij deze kansen te pakken, dan zijn er volop mogelijkheden!

Ben je benieuwd welke stageplaatsen we op dit moment hebben? Bekijk ons bedrijf dan op stagemarkt.

 

Wat vinden de studenten van ons?

feestkoning-stars Studenten

Recensies

Student Kim te Lintelo

Kim

Hotel & Event Mangement | Tio University of Applied Science

''De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen!''

De afgelopen 13 weken heb ik een zeer leerzame en waardevolle stage mogen volgen bij Feestkoning. Feestkoning heeft mij veel verantwoordelijkheid gegeven waardoor ik mijzelf op allerlei vlakken verder heb kunnen ontwikkelen. Het was een ontzettend leerzame ervaring om mee te mogen kijken bij de organisatie van diverse evenementen. Daarnaast heb ik ook de mogelijkheid gekregen om op diverse evenementen en festivals te werken waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Feestkoning is een klein bedrijf waardoor iedereen aandacht heeft voor elkaar. Annemarie is een zeer goede stagebegeleidster. Ze zorgt ervoor dat je als student weet waar je aan toe bent. Daarnaast is ze oprecht betrokken bij de voortgang van je stage. Ze geeft je de mogelijkheid om je eigen tijd in te delen, zolang alle opdrachten maar afgerond worden. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.

Vanaf het eerste moment heb ik een ontzettend leuke tijd gehad. De collega’s (inclusief kantoorhond!) zijn super aardig waardoor er altijd een gezellige sfeer hangt op het kantoor. Kortom: de afgelopen weken zijn voorbij gevlogen! Ik kan iedere student aanraden om bij Feestkoning stage te komen lopen.

Bas

Marketing & Communicatie | Rijn IJssel Arnhem

''Al vanaf dag één ben je onderdeel van het bedrijf''

Feestkoning is een enorm leuk stagebedrijf. Al vanaf dag één ben je onderdeel van het bedrijf. Ik was bijvoorbeeld meteen al ‘verantwoordelijk’ voor de Facebook. Op die manier proberen ze je echt aan het werk te zetten, op een positieve manier. Je kunt altijd alles vragen, maar je moet zelf eerst het antwoord proberen te zoeken. Tevens geven ze zelf geen opdrachten maar ‘projecten’. Zo kreeg ik de opdracht: ‘’De muur in de gang willen we wat opfleuren, verzin iets leuk!’’ Ik heb toen iets bedacht en het voorgelegd bij de eigenaar. Hij zei heel duidelijk wat die ervan vond. En als die het niet leuk vindt of te duur, licht hij zijn redenen heel goed toe. Daardoor voelde ik me serieus genomen. Ze nemen altijd de tijd om te evalueren en je krijg op alles wat je doet en maakt feedback. Op deze manier merk ik dat ik in korte tijd heel erg gegroeid ben. Ze nemen de tijd voor je, zorgen dat je opdrachten krijgt die aansluiten bij wat je doet en naast professioneel zijn ze ook heel gezellig!

Bas zwart wit
Zenna Groeliker zwart:wit

Zenna

Facilitair Leidinggevende | Graafschap College

"De leukste opdracht vond ik het organiseren van een kerstdiner van begin tot eind"

In de afgelopen 10 weken heb ik een erg leuke en leerzame stage gehad bij Feestkoning. De leukste opdracht vond ik denk ik het organiseren van het kerstdiner van begin tot eind. De begeleiding werd gegeven door Annemarie, deze begeleiding vond ik erg fijn, omdat ze je opdrachten laat doen die je zelf leuk vind en ze laat je op je eigen manier denken en eraan werken. Er werd ook genoeg tijd besteed aan de begeleiding wat prettig is. Feestkoning is een klein bedrijf waar iedereen hard werkt om alle projecten zo goed mogelijk neer te zetten en er is een gezellige sfeer! Ik raad andere leerlingen zeker aan om hier stage te lopen!

Willem

Facilitair Leidinggevende | Graafschap College

"Je maakt hier alles van dichtbij mee!"

De afgelopen 10 weken zijn voor mij erg leerzaam en leuk geweest. Dit was mijn eerste stage dus ik wist niet van ik kon verwachten maar het is mij alleen maar mee gevallen. De begeleiding vond ik heel prettig en iedereen was erg behulpzaam. In de begeleiding met Annemarie vond ik het heel fijn dat dit best los was, hiermee bedoel ik dat wij zelf konden bepalen wanneer we bijv. de dag gingen bespreken. Ik heb heel veel leuke kleinere en grote opdrachten mogen doen. Ook heb ik in het begin veel mee gekeken hoe ze hier nou te werk gingen dat vond ik erg leerzaam omdat je dan van dichtbij mee maakt hoe het er aan toe gaat in een bedrijf. Ik vond de variatie tussen op kantoor zitten, in de hal werken of bij de projecten helpen ook erg fijn, dit heeft er voor een groot deel voor gezorgd dat ik altijd wat te doen had en me nooit verveelde.

Foto Willem zwart:wit
Lisa Eugelink

Lisa

Facilitair Leidinggevende | Graafschap College

"Ze laat je op je eigen manier werken en vraagt vooral wat jij fijn vindt"

Ik heb de afgelopen 10 weken een hele leuke en leerzame stage gehad bij Feestkoning. Ik heb geleerd hoe je een feest organiseert van begin tot eind, we hebben een kerstpakket samengesteld, ik heb allerlei opdrachten mogen doen, van logboek tot barwerkzaamheden. De begeleiding met name vanuit Annemarie is super! Ze laat je op je eigen manier werken en vraagt vooral wat jij fijn vindt. Iedereen laat ieder zijn/haar eigen ding doen, en waar iemand hulp van een ander nodig heeft word dit gevraagd. Ik heb veel mogen leren en heb leuke opdrachten gekregen om uit te voeren.

Mocht je, na het lezen van onderstaande recensies, nog twijfelen om bij ons te solliciteren voor een stage? Neem gerust contact met ons op! We zullen gezamenlijk kijken of er een match kan zijn.

Over Feestkoning

Goede service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij houden ons graag aan ons woord, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij denken met al ons enthousiasme en creativiteit met u mee, om zo uw wensen tot een unieke beleving te kunnen brengen. Dat noemen wij: de kroon op het werk zetten!

Contact

Edisonstraat 96-A
6902 PK Zevenaar
info@feest-koning.nl
0316-242331
06-30409318