Vacatures

Wil jij deel uit maken van ons enthousiaste Feestkoning-team en iets betekenen voor de leukste evenementen in heel Nederland?

Bekijk dan onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie door middel van het invullen van het formulier onder aan de pagina!

Projectleider (38 uur)

Ben jij de projectleider die ervoor zorgt dat de leukste evenementen tot in de puntjes zijn geregeld? Bijt jij je vast in een project en draag jij de eindverantwoordelijkheid tot aan de finish? Wij zoeken een Projectleider die de leiding op zich neemt en onze evenementen tot een succes weet te brengen!

Bekijk de volgende link voor meer informatie:
Projectleider Feestkoning vacature 2021

Projectmedewerker (24-38 uur)

Ben jij de ondersteunende projectmedewerker die graag met collega's de schouders eronder zet om de mooiste evenementen tot een succes te brengen? Vind je het leuk om afwisselend werk te hebben? Van projectondersteuning bij ons op kantoor, tot uitvoerend in onze hal en op locatie.

Bekijk de volgende link voor meer informatie:

Projectmedewerker Feestkoning vacature 2021

Magazijn medewerker (38 uur)

Ben jij de krachtpatser die we kunnen gebruiken? We zijn op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker die er ook voor zorgt dat de spullen veilig op locatie komen te staan.

Bekijk de volgende link voor meer informatie:

Magazijn medewerker Feestkoning vacature 2021

Administrateur (12-16 uur)

Werk jij graag met cijfers en ben je op zoek naar een uitdagende administratieve baan?  We zijn op zoek naar een enthousiaste administrateur die ervoor zorgt dat alle financiële stromen van de diverse entiteiten op de juiste manier verwerkt worden.

Bekijk de volgende link voor meer informatie:

Administrateur Feestkoning vacature 2021

Eventmedewerker (0-uren oproepbaar)

Wil jij werken op de tofste evenementen door heel Nederland waaronder Zwarte Cross, Emporium en Dreamfields, dan is dit misschien de baan voor jou!

Voor aankomende zomer zoeken wij event medewerkers die (enige) horeca ervaring hebben, enthousiast zijn en actief te werk gaan. Als event medewerker ben je het visitekaartje van Feestkoning. Vanuit Feestkoning krijg je daarom ook een trainingsdag om je klaar te stomen voor het festivalseizoen. Je draagt zorg voor de ultieme beleving bij de bezoekers van onze cocktailbars. Daarnaast ben je met een team van leuke collega’s bereid om hard te werken en genieten jullie van live muziek en gezelligheid. De vacature betreft een oproepcontract (0-uren contract), dus het is aan jou de keus op welke evenementen jij jezelf beschikbaar stelt.

Ben jij diegene die met veel energie ons team komt versterken? Neem dan contact op met ons via WhatsApp (06-15202414) of stuur een mail naar personeel@feest-koning.nl.

Let op! Dit is een vacature die continue open staat.

Logistiek Medewerker (0-uren oproepbaar)

Ben jij de krachtpatser die wij kunnen gebruiken voor dit aankomende evenementen seizoen?

Voor de maanden april tot en met september zijn wij op zoek naar een aantal sterke handen.

Jij bent voornamelijk actief om te assisteren bij het klaarzetten, voorbereiden, schoonmaken en op- en afbouwen van onze materialen. Wij verwachten dat jij in deze maanden oproepbaar bent en inzetbaar voor zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard kun jij ook ingezet worden als medewerker op één van onze evenementen.
Wij bieden jou een leuke werkomgeving met mogelijkheden om bij ons door te groeien! Uiteraard hoort hier een passend salaris bij. Daarnaast kom je te werken in een leuk en jong team en zal je actief zijn op diverse evenementen verdeeld over heel Nederland!

Ben jij minimaal 18 jaar, in het bezit van een Rijbewijs B(E) en niet bang om aan te pakken? Stuur dan snel je CV naar personeel@feest-koning.nl en wie weet kom jij binnenkort een kop koffie met ons drinken!

Let op! Dit is een vacature die continue open staat.

Stage

Feestkoning is een erkend leerbedrijf. Wij bieden verschillende stage mogelijkheden. Kijk op de pagina studenten voor meer informatie.

Werken bij

Onderdeel worden van ons enthousiaste, gedreven team en werken op de meest uiteenlopende evenementen in één van bovenstaande functies? Laat het ons weten door het formulier in te vullen.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mailadres (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht